همه چیز در مورد سنسور آتونیکس
معرفی شرکت آتونیکس
پیش از آن که به سنسور آتونیکس بپردازیم، می خواهیم به معرفی این شرکت اقدام کنیم. توجه داشته باشید این شرکت متعلق به کره ی جنوبی می باشد و همگی ما با شنیدن نام این کشور، پیشرفت و توسعه در زمینه ی محصولات و لوازم برقی و الکترونیکی را متصور می شویم. معمولا زمانی که نام این کشور به گوش ما می رسد، تا حدودی از بابت کیفیت محصولات آسوده خاطر می شویم و آن هم به دلیل آن است که محصولات تولیدی این کشور بارها و بارها در منازل ما امتحان خود را پس داده اند.
اما در در مورد شرکت آتونیکس که سنسور آتونیکس یکی از محصولات آن می باشد، باید گفت که آغاز کار این شرکت مربوط به سال ۱۹۷۷ می باشد. شرکت آتونیکس توسط «پارک هوا کی» راه اندازی شده و هدف خود را جلب رضایت مشتریان قرار داده است. در همین راستا سعی بر آن داشته تا با طراحی و تولید طیف گسترده ای از محصولات، جایگاه خود در میان سایر تولیدکنندگان را حفظ نماید.
این شرکت محصولات متنوع خود را در زمینه ی اتوماسیون صنعتی به بازار عرضه می کند. این محصولات عبارتند از انواع سنسور، انواع کنترل گرهای صنعتی، تایمر، کانتر، لوازم کنترل حرارت تابلویی مانند ترموستات، ولت متر، آمپرمتر، دورسنج، انکودر، چشم الکتریکی، کنترلگرهای حرارت و رطوبت، سنسور خازنی، سنسور القایی، سنسور مغناطیسی، پرده ی نوری، فیبر نوری، ترمومتر لیزری، سنسور فشار، سنسور التراسونیک، لودسل، سرو موتور، رله ی جامد، رله ی شیشه ای، پوش باتن، انواع شستی و … .
این شرکت توانسته محصولات خود را به بازار جهانی صادر کند و در ساخت انواع این محصولات قوانین جهانی مربوط به حفظ محیط زیست را به کار بندد. سیاست های کلی این شرکت نیز، رشد و توسعه از طریق استانداردهای جهانی می باشد. استانداردهایی نظیر ISO9001، UL، CE، ROHS و … . به همین جهت در این شرکت از تجهیزات فوق العاده دقیق استفاده می شود و سیستم های کنترل کیفی پیشرفته ای به کار گرفته می شود. شرکت آتونیکس سعی کرده تا در بخش های مختلفی سرمایه گذاری نماید و به بیش از ۱۰۰ کشور دنیا صادرات داشته باشد.
تاریخچه ی شرکت آتونیکس
در این بخش سعی می کنیم تا به صورت پله پله مراحل رشد و توسعه ی این شرکت را برای شما توضیح دهیم. همان طور که گفتیم این شرکت در سال ۱۹۷۷ میلادی تاسیس شده است. اما احداث اولین دفتر فروش آن در سئول، پایتخت کشور کره ی جنوبی، به سال ۱۹۸۵ میلادی مربوط می شود. در سال ۱۹۸۸ این شرکت به راه اندازی یک کارخانه ی جدید اقدام کرده و یک دفتر مرکزی نیز در بوسان ایجاد می کند. سپس در سال ۱۹۹۶ به کشور اندونزی صادرات انجام داده که اولین فروش خارج از کشور برای این شرکت محسوب می شود.
سپس یک کارخانه ی جدید در یانگ سان افتتاح کرده که مربوط به سال ۱۹۹۸ می باشد. در سال ۲۰۰۰ میلادی نیز یک موسسه ی تحقیق و توسعه ی سنسور را تاسیس می کند که در پی آن نیز به کسب گواهینامه ی ایزو ۹۰۰۱ نایل می آید. این موسسه در بوچئون کره ی جنوبی واقع بود. سال ۲۰۰۱ نیز آغاز فعالیت این شرکت در آمریکا بود که از طریق تاسیس یک دفتر فروش در ایالت ایلینوی این کشور صورت گرفت. در سال ۲۰۰۲ نیز در شهر شانگهای کشور چین یک دفتر فروش تاسیس شد و در سال ۲۰۰۵ به صورت هم زمان یک دفتر فروش در سائوپائولوی برزیل و یک دفتر فروش در هوشی مین ویتنام راه اندازی گردید.
در پی رشد روز افزون این شرکت در قرن ۲۱ میلادی، در سال ۲۰۰۶ یک مرکز آموزش فنی و نمایشگاه محصولات در شهر بوچئون کره ی جنوبی افتتاح و در بمبئی نیز یک دفتر فروش ایجاد شد. در سال ۲۰۰۸ نیز با افتتاح دو دفتر در کشورهای مکزیک و روسیه همکاری خود با این دو کشور را شروع کرد. سال ۲۰۰۹ هم برای این شرکت بسیار پر افتخار بود چرا که یک شرکت وابسته با نام «Autosys Corporation» را تاسیس کرد و سنسور جدیدی با نام R&D را طراحی و تولید نمود. البته در همین سال توانست دفتر فروش ترکیه را نیز دایر نماید.
سال ۲۰۱۰ نیز سالی بود که این شرکت دفتر بازرگانی خود را در هند، چونگینگ چین و نانجینگ چین افتتاح کرد. این شرکت توانست در سال ۲۰۱۲ مدال طلای صنعت در کره ی جنوبی را کسب نماید. در سال ۲۰۱۳ نیز عنوان کلاس جهانی ۳۰۰ را از دولت کره ی جنوبی دریافت کرد. این شرکت در سال ۲۰۱۴ دایره ی ساخت و سازهای خود را گسترش داد و یک شرکت جدید در بوسان کره ی جنوبی تاسیس کرد. جناب آقای «پارک یونگانگ» نیز در سال ۲۰۱۵ به عنوان مدیر عامل جدید این شرکت منصوب شد. این شرکت در سال ۲۰۱۷ میلادی نیز در تهران دفتر بازرگانی خود را تاسیس نمود.
معرفی چند مدل سنسور القایی مناسب آتونیکس
سنسور القایی PR12-4DP
سسنسور القایی آتونیکس PR12-4AO
ضرورت آشنایی با سنسور آتونیکس
در این بخش می خواهیم با ضرورت آشنایی با سنسور آتونیکس آشنا شویم. اگر کمی در مورد سنسور تحقیق کرده باشید، قطعا متوجه شدید که این قطعه به منظور تبدیل کمیت های فیزیکی نظیر دما، فشار و … به سیگنال های الکتریکی آنالوگ یا دیجیتال در مدارها به کار گرفته می شود. در واقع این سنسورها هستند که جای حواس پنجگانه ی انسان را در مدارها پر کرده و با ایجاد هر تغییری وظیفه ی تعریف شده ی خود را انجام می دهند و باعث واکنش مدار به تغییر مذکور می شوند.
اما این عملکرد در چه مواردی مفید است و چه کاربردی دارد؟ شاید با شنیدن وظایف سنسور در مدار برای شما قابل تصور نباشد که این قطعات در اطراف شما به صورت متداول استفاده می شوند. بلکه این فکر به ذهن شما خطور می کند که در مدارهای بزرگ صنعتی و در کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد. اما این گونه نیست. درست است که این قطعات در صنعت و اتوماسیون صنعتی کاربرد فراوانی دارند اما در زندگی روزمره ی افراد نیز مورد استفاده قرار می گیرد. مثلا همه ی آسانسورهایی که شما از آن ها استفاده می کنید، مجهز به سنسورها هستند.
در واقع همین قطعات هستند که از گیر افتادن افراد بین درب های آسانسور جلوگیری می کند. بدین ترتیب است که اگر جسمی میان دو سنسور موجود در آسانسور وجود داشته باشد، این مانع تشخیص داده شده و از بسته شدن درب آن جلوگیری می شود. درب های برقی هم به همین ترتیب وجود افراد را تشخیص داده و مدار دستور باز شدن درب را صادر می نماید. ملاحظه می نمایید که این قطعات چه کاربرد گسترده ای دارند و چگونه محیط اطراف شما را احاطه کرده اند.
همه ی مواردی که گفتیم سبب می شود تا عموم مردم در زندگی نیازمند خرید چنین قطعاتی باشند. سنسور آتونیکس نیز یکی از سنسورهای با کیفیت موجود در بازار است و به همین دلیل است که ما سعی بر آن داریم تا این سنسور را به شما معرفی نماییم.
معرفی انواع سنسور آتونیکس
سنسور آتونیکس دارای انواع مختلفی می باشد که در ادامه به معرفی اجمالی آن ها اشاره می کنیم.
حسگرهای پراکسی یا هم محوری: از این حسگرها زمانی استفاده می شود که آشکارسازی بدون تماس نیاز باشد. در واقع از این حسگرها می توان به عنوان راه حلی قابل اعتماد و با دوام برای چنین کاربردهایی یاد کرد.
حسگرهای نوری یا فتوالکتریک: از این حسگرها زمانی استفاده می شود که نیاز به تشخیص فاصله یا حضور و عدم حضور اشیا و اشخاص باشد. این حسگرها غیر تماسی هستند و طول عمر بالایی دارند. در این نوع از حسگرها از طریق تغییر میزان نور ارسالی از فرستنده به گیرنده است که فرمان های مورد نظر در مدار صادر می شود. البته این نوع از سنسورها که یکی از انواع سنسور آتونیکس هستند، در سه نوع یک طرفه، دو طرفه و آینه ای طراحی و تولید می شوند که هر کدام ساز و کار مربوط به خود را دارند.
حسگرهای ناحیه ای یا پیکینگ: این سنسورها نیز که نوع دیگری از محصولات شرکت آتونیکس هستند، برای تشخیص عبور اشیا به کار گرفته می شوند. این حسگرها دارای کاربرد عمومی بوده و بسیار پرکاربرد می باشند.
حسگرهای درب: این گونه حسگرها نوع خاصی از سنسورهای نوری هستند که در درب های برقی یا اتوماتیک به کار گرفته می شوند. بدیهی است که این سنسورها نیز دارای کاربرد فراوانی باشند.
حسگرهای فیبر نوری: این گونه سنسورها نیز توسط شرکت آتونیکس تولید شده و بسیار با کیفیت هستند. از این حسگر ها برای آشکار سازی های مختلف استفاده می کنند. حسگرهای کنترل از راه دور، تقویت کننده ها و کابل های فیبر نوری از جمله محل های کاربرد این سنسور می باشد.
انکدر های چرخنده: این محصول شرکت آتونیکس نیز به منظور نمایش وضعیت شفت دوار به صورت الکترونیکی به کار می رود. که وظیفه ی تبدیل حرکت چرخشی به پالس های الکترونیکی را به عهده دارد.
حسگرهای فشار: از این حسگرها نیز برای محیط هایی که با مایعات و گازها سروکار دارند استفاده می شود تا فشار را به کمیت های الکتریکی تبدیل کند.
تنوع در سنسور آتونیکس
طیف گسترده ی استفاده از سنسورها سبب می شود تا در موارد مختلفی به کار گرفته شده و در تنوع بالایی طراحی و تولید شوند. بنابراین می توانند نیازهای مصرف کنندگان مختلف را برطرف سازند. شرکت آتونیکس که با هدف جلب رضایت مشتریان به تولید محصولات خود می پردازد، این نکته را در نظر گرفته و هر دسته از سنسورهای مذکور در بخش قبل را در تنوع بالایی تولید می کند. شکل ظاهری، دمای عملکرد مطلوب، جریان برق مصرفی، جنس بدنه و … از جمله مواردی هستند که در تولیدات این شرکت مورد توجه قرار می گیرد. استانداردهای مربوط به این قطعات نیز در این شرکت به صورت کامل رعایت شده و به همین دلیل از کیفیت بالایی نیز برخوردار است.
به هر حال اگر شما به دنبال یک برند با کیفیت برای خرید سنسور هستید، ما سنسور آتونیکس را به شما معرفی می کنیم.
اولین دیدگاه را ثبت کنید