خرید بهترین سنسور با قیمت عمده
خرید بهترین سنسور با قیمت عمده
در صورتی که هدف از حضور شما در این وب سایت، خرید بهترین سنسور با قیمت عمده میباشد، پیشنهاد میکنیم سنسورهای عرضه شده در این وب سایت را از نظر قیمت بررسی نموده و سپس در صورت مواجه شدن با هر گونه سوالی، با کارشناسان مجموعه سنسور پارس ارتباط گیرید. همچنین توصیه میکنیم پیش از خرید و جهت آشنایی با ماهیت انواع این سنسورها، ما را در ادامه مطلب همراهی بفرمایید.
رایج ترین انواع سنسورها
به طور کلی، سنسورها، که از آن به عنوان مبدل ورودی نیز یاد میشود، می توانند همه چیز را( از نور گرفته تا فاصله و شتاب) تشخیص دهند. با توجه به طیف بسیار وسیع سنسورها و کاربردهای متنوع این ابزار، در این بخش، به رایج ترین انواع سنسورهای موجود در بازار اشاره میشود:
سنسورهای آنالوگ در مقابل سنسورهای دیجیتال
رویکردهای بسیاری برای دسته بندی سنسورها وجود دارد. یکی از اساسی ترین روشها، بررسی سنسورهای آنالوگ در مقابل سنسورهای دیجیتال میباشد. تفاوت بین سنسورهای آنالوگ و سنسورهای دیجیتال، به نحوه خروجی سنسور اندازه گیری داده مربوط می شود. به عنوان مثال، بسیاری از سنسورها، ولتاژی را ارائه می دهند که متناسب با کمیت اندازه گیری شده تغییر میکند. این ولتاژ، یک سیگنال آنالوگ است که به طور مداوم بین دو آستانه ولتاژ تغییر میکند.
هنگامی که ولتاژ آنالوگ به مبدل تبدیل آنالوگ به دیجیتال (ADC) وارد می شود، به سیگنال دیجیتال تبدیل می شود. در صورتی که این مبدل(ADC )، در خود سنسور تعبیه شده باشد، این حسگر، سنسوری دیجیتال است. اما در صورتی که این ADC در جایی خارج از سنسور (معمولاً در داخل میکروکنترلر سیستم یا یک تراشه ADC) قرار داشته باشد، سنسور مدنظر، آنالوگ است.
خوب است بدانید که سنسورهای دیجیتال معمولا در صورتی ارجحیت دارند که قیمت و مشخصات فنی قابل قبولی داشته باشند. این سنسورها، به دلیل آنکه کمتر در معرض تداخل الکتریکی بوده و همچنین خطر طراحی کمتری دارند، بیشتر از سنسورهای آنالوگ مورد استقبال قرار میگیرند.
سنسورهای صدا
یکی از رایج ترین انواع سنسورها، سنسورهای صدا میباشند که بیشتر به نام میکروفون شناخته می شوند. یک میکروفون، تغییرات فشار هوای موج صوتی را به سیگنال الکتریکی تبدیل میکند. لازم به توضیح است که سنسورهای مختلفی برای انجام این تبدیل صوتی به الکتریکی وجود دارد، با اینحال رایجترین انواع سنسورهای صدا عبارتند از: میکروفونهای دینامیک، میکروفونهای خازنی و میکروفونهای پیزوالکتریک.
یک میکروفون پویا از یک سیم پیچ معلق در یک میدان مغناطیسی استفاده میکند. میکروفون کندانسور از دیافراگم ارتعاشی به عنوان صفحه خازن استفاده می کند و میکروفون پیزوالکتریک از کریستال استفاده میکند. یکی از رایج ترین انواع میکروفون های خازنی، میکروفون های الکترت می باشد.
این سنسورها، همچنین یکی از ارزان ترین انواع سنسورهای صدا به شمار میروند. میکروفون های MEMS ، سنسورهای صدای بسیار کوچکی میباشند که بر روی یک تراشه سیلیکونی ساخته شده و معمولاً بر اساس طراحی میکروفون خازنی ساخته می شوند. در بسیاری از میکروفونهای MEMS ، یک مبدل آنالوگ به دیجیتال (ADC) تعبیه شده است و بنابراین یک خروجی دیجیتال را نمایش میدهند.
سنسورهای نیرو / وزن
رایج ترین سنسور برای اندازه گیری نیرو یا وزن، کرنش سنج نامیده می شود. کرنش سنج در اصل قطعه ای فلزی است که وقتی نیرویی به آن وارد می شود مقدار کمی خم میشود. این خمش، مقاومت فلز را تغییر میدهد که می توان آن را اندازه گیری نموده و به وزن تبدیل کرد. تغییر مقاومت ، برای یک کرنش سنج در هنگام خم شدن بسیار کوچک است، بنابراین کرنش سنج ها به چیزی تبدیل می شوند که به آن پل ویت استون می گویند. پل های وتستون، مدارهای الکتریکی بسیار دقیقی میباشند که جهت سنجش و اندازه گیری تغییرات بسیار کوچک در مقاومت استفاده می شوند.
سنسورهای دما
این نوع از سنسورها، یکی از متداول ترین انواع سنسورهای موجود در بازار میباشند که در بخش صنعتی بسیار پرکاربرد بوده و رایج ترین انواع آن، سنسورهای ترمیستور، RTD و ترموکوپل میباشند.
مرکز خرید سنسور با قیمت عمده
لازم به یادآوری است که سنسور پارس به عنوان مرکز خرید سنسور با قیمت عمده، این اطمینان را به مشتریان میدهد که سنسورهای عرضه شده توسط این مجموعه، علیرغم برخورداری از کیفیت مناسب، از قیمت مناسبی نیز بهرهمند میباشند. بنابراین، در صورت تمایل به خرید سنسور با قیمت عمده، حتما خرید از مرکز عرضه و توزیع سنسور پارس را مدنظر داشته باشید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید